Szállítási információk

Személyes átvételi ingyenes csomagpont: Feydom ülőgarnitúra márkabolt. (kizárólag készpénzes fizetés lehetséges) Raktáron lévő termékek esetén is a személyes átvétel időpontja átlagosan 1-4 munkanap, amint a termék átvehető értesíteni fogjuk. Az értesítést követő 5 munkapon belül vehető át a termék, utána a megrendelést töröljük.

Személyes átvételi ingyenes csomagpont:

FEYDOM ülőgarnitúra márkabolt: 1139 Budapest, Teve u. 18-22/B. (piros üzletportál, szemben építkezés) Nyitvatartás: Hétköznap 10-18 óra között. Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. Ide kattintva látható az átvételi hely: https://g.page/FeydomHU?share 

Áruházunk megrendeléseit a Fáma First Kft, a DPD Futárszolgálat, GLS futárszolgálat, Royal Futárszolgálat, vagy a Pick Pack Pontok teljesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Pick Pack Pont-os átvétel esetén adott partner nyitvatartási idejében vehető át a megrendelés.

Szállítási díjak:

Pick Pack OMV 1087 Budapest Kerepesi út 22., OMV 1027 Budapest Tölgyfa utca 13., eLogisztika 1067 Budapest Podmaniczky utca 43.: 15.000 Ft vásárlás felett ingyenes. 1-4 munkanapon belül raktáron lévő termékek esetén is. Háztartási nagygép (hűtő, mosógép stb.) személyesen nem vehető át. Háztartási nagygépeket a külső raktárból közvetlenül szállítjuk a kívánt szállítási helyre, jelenleg ez a szállítási mód nem elérhető.

Fáma Fist Kft-vel, GLS-sel, vagy DPD Futárszolgálattal: országosan bruttó 1.490 Ft, bruttó 35.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes (háztartási nagygép vásárlására nem vonatkozik az ingyenes szállítási határ)

Pick Pack Ponttal: országosan bruttó 1.290 Ft, bruttó 35.000 Ft felett ingyenes (háztartási nagygép Pick Packkal nem szállítható), jelenleg ez a szállítási mód nem elérhető.

Royal Futárszolgálattal: országosan bruttó 3.990 Ft, amely vásárlási összegtől függetlenül felszámolásra kerül

Háztartási nagygép (hűtő, mosógép stb.) más termékkel együtt nem vásárolható, mivel külön szállítási díjak vonatkoznak rá. Amennyiben más terméket is vásárolni szeretnél, azt külön kell az áruházban megrendelned. Köszönjük megértésedet!

 

Szállítási átlagos idők:

Személyes átvétel 1-4 munkanapon belül a raktáron lévő termékek esetében is. 

Fáma First Kft-vel, vagy DPD Futárszolgálattal megrendelt termékek szállítási ideje átlagosan 2-4 munkanap. (Bissel, Oral B, Braun termékek esetén + 1-2 munkanap)

Pick Pack Pontos átvétellel megrendelt termékek szállítási ideje átlagosan 4-5 munkanap.

Royal Futárszolgálattal megrendelt háztartási nagygépek szállítási ideje átlagosan 3-6 munkanap.

 

FÁMA FIRST KFT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Telefon: +36 20 3 473 107

E-mail:   csomaginfo@famafutar.hu

 

 

 DPD ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Telefon: +36 1 5 016 200

E-mail:   dpd@dpd.hu

 

 ROYAL FUTÁRSZOLGÁLAT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Telefon: +36 1 216 3606

E-mail:   ugyfelszolgalat@royal.hu

 

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el

Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*

 

 

PICK PACK PONT Vevőszolgálat

 

Cím: 1097. Budapest, Táblás utca 39

Telefon: 06-1-803-6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.

 

 

 

 

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kézbesítést két alkalommal kísérel meg, ha ez nem sikerül a csomagot visszahozza a feladóhoz.

 

 

Pick Pack csomagátvételi pontok
Mi az a Pick Pack Pont?
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.
Pick Pack Pont
A Pick Pack Pontok a frekventált helyeken megtalálható Inmedio, Relay hírlapüzletek valamint OMV és Avanti töltőállomások.
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin találhatóak, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat awww.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál. 
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.
Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)
Hogyan kérhetem a személyes átvételt?
Webáruházunkban a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot.
A küldeményt a webshop által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át. 
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát. 
A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 5 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontokon.
Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!
Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája:
http://www.pickpackpont.hu/#map
DPD